Жената Козирог – Еротичен Хороскоп

КОЗИРОГ
22 Декември – 19 Януари

Нейните страсти са неизлечимо подредени, независимо от това какво сте чули. Жената козирог е страстна, това, от което се нуждае, е аморално окуражаване. Трябва да я преследвате, за да изложи чувствата си на показ, докато не превъзмогне своето грижливо приближаване към любовта, тя не може да се почувства задоволена, или казано по друг начин – забравя грижите, само когато има нови такива. Нейните тревоги свършват веднага, след като се почувства сигурна. Тя обича да бъде обичана.

Никога не гледа към звездите, твърде земна е. В секса не е много импулсивна. Достатъчно прелъстителна е за всеки мъж, но добре се контролира.

Тя е винаги на разположение, за да бъде ухажвана, да й се възхищават и да я преследват, но никога не може да бъде напълно притежавана. Знае какво искате вие, но никога няма да бъдете достатъчно сигурен в това какво мисли тя.

Тя винаги ще бъде отделна независима личност, която настоява да живее своя собствен живот. Когато има връзка с някого, настоява за правото да отиде където, когато и с когото пожелае. В брака може да иска собствена кола и собствена банкова сметка. Ако работи, вероятно е да продължи да носи моминското си име. Ще намери начин, за да ви каже: “Аз трябва да бъда аз!” Безкрайно женствена е и знае стойността на красотата. Има инстинкт за чистота и чистоплътност, гримира се много дискретно и е с подчертано женствен вкус в облеклото и допълненията към него. Другите жени често отиват при нея за съвет как да се облекат, за да привлекат мъжете.

Непрекъснато е заета с целта да си осигури щастието. Възприема живота много сериозно и има вътрешната убеденост, че е способна да постигне високите си цели. Лошото е това, че никога не е сигурна, когато ги е постигнала. Винаги има нова амбиция, която да я терзае. И никога не е напълно задоволена.

Тя уважава хората, които успяват, и е склонна да приема съвети от тях. Подчинява се на по-вишестоящите. Има тенденция към снобизъм. Обича да й правят комплименти. Веднъж разбрала, че я приемат и й се възхищават, става по-човечна. Тиха, неблестяща и компетентна, не винаги получава това, което й се полага. Други с по-малко таланти я избутват встрани. Но това е само временно. В крайна сметка тя превъзмогва всички несполуки и разочарования. Или се предава. Ето каква е.

Нейният сексуален живот

Тя лесно се възпламенява. Понякога може да я възбудите само с един жест, с една прегръдка. И това няма да бъде краткотраен огън, когато горят храсталаци, а голяма клада.

Не се чувствайте обиден, ако предпочита две отделни легла. Това е само защото държи на своята самостоятелност. Когато има настроение за любов, а тя често го има, вие няма да се притеснявате от тези легла.

Не се нуждае от много предразполагане, защото се ускорява светкавично. Обича да има водеща роля в любовта. Може да започне във ваната или под душа. След това, напарфюмирана и готова, се придвижва към следващата стая и към следващото действие. Не се опитвайте да я сюрпризирате. Тя обича да знае какво следва в програмата.

Тъй като има голяма сексуална издръжливост, очаква това и от партньора си. Не се интересува от екзотични вариации, а само от силата и издръжливостта. Разнообразните експерименти не я привличат. Освен това постига големи резултати с конвенционалните методи и не може да разбере защо е необходимо да се претрепва от акробатики, когато мисионерската поза води до същото удоволствие по по-директен начин. Тъй като обича да доминира в половия акт, е особено доволна от вариантите, когато е водещата и контролира положенията. Тя налага ритъма, който й носи удоволствие. Веднъж попаднала в него, през цялото време води към края. Обича да драска и да скимти. Правенето на любов е диво състезание, а оргазмът е наградата в него.

Тя достига до него повече от един път, обича продължителните актове и има необичайната способност да прави често любов.

Тя не се интересува от едностранните действия, ако е изоставена в критичния момент. Животинските кожи – прострени на пода или на леглото, й доставят удоволствие. Намира, че допирът на сухата животинска козина е еротично стимулиращ. Нуждата й да бъде задоволявана често граничи с нимфоманията. Когато стигне до своя връх, иска да чувства, че земята се върти, и това е всичко, от което се интересува.

Обича да хапе. Понякога това е еротично, но когато любовното ухапване се появи непосредствено преди или по време на оргазъм, не я е грижа за това колко дълбоко или силно захапва. Не се заблуждавайте, че трябва да бъде набита. Наказанието на партньора възбужда нейните страсти до подходящо ниво и я възпламенява. Жената козирог може да изглежда студена, но това е само защитно оръжие. Един път предала се, може да очаквате много приятни сюрпризи от нея.