МЪЖЪТ КОЗИРОГ И ДРУГИТЕ ЗОДИИ

МЪЖЪТ КОЗИРОГ И ДРУГИТЕ ЗОДИИ

ОВЕН И КОЗИРОГ

И двамата са със силна воля, агресивни, не понасят да бъдат ръководени. Ако мислите, че това е по-скоро предпоставка за битка, отколкото за роман, може би сте прав. Те са добри партньори в леглото, но имат спорове за пари, приятели. Кой ще вземе решения, кой ще прави кариера, прибавете и малко нервност и всичко ще започне да ври. Една временна връзка може да бъде успешна, бракът е далеч по-малко обещаващ.

ТЕЛЕЦ И КОЗИРОГ

И двамата предпочитат да си стоят вкъщи вместо да скитат навън, ценят парите, и мислят, че сигурността е най-важното нещо. Телецът е търпелив, а козирогът иска да работи за общата цел и за взаимното удовлетворение. Сексуално тази двойка може да сънува и невъзможни сънища – и да ги превърне в действителност. Амбициите на козирога също добре кореспондират с желанието на телеца всичко да бъде определено и с неговата решителност. Най-светли перспективи за всякаква връзка.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Определено различни сексуални личности. Близнакът е импулсивен, флиртува му се и лесно се запалва. Козирогът е бавен, верен и предпазлив. Всяко първоначално привличане на противоположностите не може да бъде продължително. Амбициозният и материалистичен козирог няма да търпи дълго капризите и нерешителността на близнака. Любовта не може да победи всичко.

РАК И КОЗИРОГ

Ракът е малко свенлив сексуално, но козирогът иска да води. Малко повече действеност и от двамата ще им помогне в началото. Съгласието в спалнята ще им бъде безкрайно необходимо, за да превъзмогнат всички други пречки. Те са противоположностите на зодиака с всички последствия от това. Козирогът ще стане твърде взискателен и доминиращ за чувствителния рак. Една връзка е въпрос на време.

ЛЪВ И КОЗИРОГ

Лъвът мисли, че козирогът е скъп на чувства, както е скъперник и за парите. На козирога му липсва въображение, за да бъде партньор на лъва, който обича повече пламенност в леглото. Не си подхождат добре физически, и двамата са независим, обичат да доминират и ще се опитат да командват извън спалнята. При една връзка тези разлики могат да бъдат пренебрегнати, но в брака едва ли.

ДЕВА И КОЗИРОГ

Практичността на козирога и чистоплътността на девата твърде добре си подхождат. Сексуалните им изблици могат скоро да погаснат, но общите интереси в работата и във всичко останало водят до такава хармония, че и двамата не ги е грижа за това. И двамата са консервативни, проявяват разбиране и разум и са добри участници в съюз, който би продължил.

ВЕЗНИ И КОЗИРОГ

Чарът и магнетизмът на везната привличат козирога в началото, но когато цветът отмине, козирогът намира, че везната е твърде ексцентрична и не отговаря на неговите физически нужди. Неспособен да изрази своите чувства, козирогът започва да търси друга любов. Мрачни предсказания за връзка. Бракът е възможен само ако козирогът има финансови интереси.

СКОРПИОН И КОЗИРОГ

Сексът между двамата е нещо голямо. Скорпионът е с повече въображение, докато козирогът е по-методичен, но те са сравними в тази област и успехът в спалнята дава възможност за прибързаност и в другите области. И двамата са със силна воля, но скорпионът доминира. Козирогът разбира, че чувството за собственост на скорпиона е всъщност признак на любов. Страстна любов и успешен брак.

СТРЕЛЕЦ И КОЗИРОГ

Козирогът предпочита секса в удобно място, стрелецът може да го прави и върху прясно изкопан гроб. Козирогът иска да си стои вкъщи, стрелецът е скитник. Козирогът е консервативен и се тревожи за сигурността, стрелецът е нехранимайко.

КОЗИРОГ И КОЗИРОГ

Техният романтичен живот скоро се превръща в рутина. Той може да бъде щастлив само ако и двамата се съгласят да получат по-малко, отколкото обикновено се надяват. Нито един от двамата няма да експериментира или да се опита да разшири хоризонтите. Спалнята се превръща в предградие на тъпотата. От друга страна и двамата работят много и са сериозни. Една връзка или един брак няма да бъдат твърде забавни, но биха могли да задоволят и двамата.

ВОДОЛЕЙ И КОЗИРОГ

Едно състезание, на което ще се реши колко бързо романът може да се превърне в приятелство. В тяхната интимност водолеят е малко повече от това, което козирогът може да понесе. Той предпочита необикновения секс, а козирогът обичайните начини. Свободолюбивият, необикновен водолей не може да бъде влюбен в ограничения, практичен козирог. Една поносима връзка, докато успехът на брака изисква доста работа.

РИБА И КОЗИРОГ

Рибата ще се опита да победи козирога, защото това е в нежния маниер, но козирогът може да го преживее и в леглото ще вземе властта. Рибата скоро ще иска да го последва. Тя е достатъчно любеща и искрена, за да осигури на козирога щастие и сигурност. Тези много различни хора задоволяват взаимно емоционалните си нужди. Добри предсказания за краткотрайна връзка или за по-дълготрайно съжителство.