Мъжът Водолей – Еротичен Хороскоп

Мъжът ВОДОЛЕЙ

Първият контакт трябва да бъде направен чрез ума. Водолеят трябва най-напред да ви уважава като личност, за да забележи вашия чар. Един път заинтригуван на интелектуално ниво, той може да бъде достигнат и физически. Не може да достигне сексуално съвършенство без предварителен интелектуален контакт.

Водолеят определено не е самотен. Той е искрен, открит, сериозно се интересува от другите хора. Има много приятели и с удоволствие би стоял до полунощ, обсъждайки техните проблеми. Винаги търси отговор, търси истината. Природата му е аналитична. Най-добрият начин да привлечете интереса му е да го запознаете с някои ваши проблеми, винаги е любопитен и готов да помогне.

Водолеят е стеснителен и пасивен, чака винаги жената да направи първата крачка. На първата среща вие трябва да вземете инициативата. Това не значи, че той е безразличен към вас. За него стръвта трябва да е придружена с приятелство, а приятелството не е нещо, което се случва през нощта.

Има тенденция да живее при ниско напрежение. Това се отнася и до професията му. Той е творец, но не е работяга. Може би ще се наложи да го подбутвате тактично, защото водолеят не позволява превъзходство. Отказва да дава обяснения на когото и да било. Най-малкото неразбиране го затваря в черупка. Външно студен, той е силно емоционален. Не искайте от него да се променя. Не може. Единственият му начин на отношение към тенденцията е да я разчупва. Според него така се постига прогрес. Един приятел водолей ме информира: “Вие може да пътувате около света и няма да намерите нито една статуя на човек, който да е симпатизирал на равновесието. Никой не строи статуи на консерватори.” Абсолютна загуба на време е да се опитвате да го потъпчете. Той трябва да бъде свободен и независим. Обича да пътува. Едно не толкова щастливо обстоятелство: за него казват, че независимо от многото компаньони трудно може да развие истинско приятелство. Разкъсва връзките, които го обвързват, даже ако са само приятелски. В компания се проявява като човек, готов да достави удоволствие, комуто е приятно да е сред хора, но мнозина рано или късно забелязват, че всъщност няма истински контакт. Мъжът водолей се изплъзва като живак в ръка. Скоро той се отегчава и обръща внимание на други хора, на други завоевания.

Водолеят мрази да загрява и по-скоро се хвърля директно в същността. Като актьор няма добра способност да запомня ролите си бързо. Но те са естествени артисти и оратори и имат необикновена способност да убеждават другите. Мъжете водолей печелят.

С финото си домогване са способни на най-неочаквани чувства. С високо сексуално въображение са. Една фригидна жена няма да остане дълго фригидна с водолея. За щастие си губи сексуалната енергия в мечтание, еротични фантазии и онанизъм. Той е неуморим, винаги търсещ. Лесно се влюбва, но се колебае, преди да се ожени. Ако най-сетне се хванете, ще видите, че е голяма закачалка. Чувствителен, любезен, експресивен, жив. Добре преценява характерите на познатите си. Той харесва и е харесван. Въпреки че може да изглужда студен, стопля с мъжки магнетизъм. Нещо повече, въпреки че винаги е привлечен от новото и необичайното (Уран е неговият ръководител), е човек, на когото може да се вярва. Ако флиртува, това е, защото е привлечен от нещо ново и непознато. Той може да бъде много приятен и много стимулиращ за избраната жена. Той се интересува от жената индивид, а не от сексобекта. Много жени намират, че е чудесно да имат съпруг, който цени повече ума от тялото.

Той предпочита да си доставя удоволствие с вариациите на предиграта вместо със същността. Това контрастира на неговата възможност да запалва другия пол, но обяснението е просто. Предисловието е съществена част за него.

Фактически неговото спокойно доближаване може да се окачестви като артистичност в правенето на любов, но вие трябва да го подбутвате. Той може толкова много да се отвлече в играта, че да проспи оргазма. Жените казват, че техният любовник водолей довежда партньорката си до оргазъм без акт. Отговорът е, че не му липсва потентност, просто не се е сетил, че е време. Един път запален, е свободен и подканящ любовник с чудесно присъствие. Той ще ви доведе до задоволяващ връх. Фактически имате толкова шанс да го промените, колкото да промените течението на една река. Една жена с любовник водолей дойде с такъв проблем: “Той не иска да направи “френска любов”. Аз я накарах да се намаже с мед и това свърши работа. Но като истински водолей той настоява за различно сладко, за нова и екзотична еротика всеки път. Любовта е сцена за водолея. Той рядко играе една и съща сцена по различен начин. Истински сексуален научен работник е: чете и има желание да опита всички пози поне веднъж. Ако жената поиска шведска тройка, той ще се присъедини и, ако се убеди, че всеки е достигнал връх, следващата седмица ще доведе двама приятели за четворка. Отегчава се от една поза. Обича сложни вариации. Понякога неговите експерименти довеждат партньорката до екстаз, а понякога тя е недоволна. Водолеят не се обижда, ако го обвинят, че е аморален. Той е толерантен, н широк поглед, така че нищо човешко не му е чуждо. В хетеросексуален секс предпочита екзотичното пред конвенционалното.

Първи контакти

Лесно е да го срещнете на празненство, екскурзия или концерт. Неговият вкус към новости и ненаситното му любопитство водят до опасни сексуални наклонности – даже до садизъм. Обича обкръжението от хора, обича да организира празненства. Ако са на гости на друго тържество, се открояват – магнетични личности, впечатляващи събеседници. Никога не празнословят. Винаги дискутират идеи или събития. Ако не четете достатъчно или не умеете да говорите свободно, водолеят не е за вас. Вие не бихте могли да поддържате интереса му.

Ако искате да продължите вашите отношения, трябва да направите първа предложение за среща. Не се смущавайте да питате – водолеят отговаря на смелостта и доверието. Действайте – все едно, че е невъзможно да претърпите провал.

Първата среща

Предложете нещо, което е интелектуално и стимулиращо – няма да постъпите зле, ако накарате мозъка на водолея да работи. Те са вътре в събитията, в културните прояви. Ще откриете, че техните коментари са хумористични и заинтригуващи. По-късно идете в забавен църковен двор или сутрин рано на пазара. Винаги помнете, че водолеят не обича конвенционалните неща.

Те обичат да дават и да получават подаръци. Ако вие сте този, на когото подаряват, приемете с благодарност. Подаръците могат да бъдат малко извън общоприетите, но не изглеждайте озадачени. Вие изберете нещо за ума (шах и т.н.) или нещо, направено ръчно. Жените обичат хубавите парфюми.

Вашият роман няма да протече гладко, не очаквайте той да реагира като обикновените хора. Техните антени са настроени по различен начин. Ще има моменти, когато вашите чувства ще бъдат наранени от внезапна студенина – причината е твърде лична, а водолеят държи на личността. Някои от отдръпванията на водолея са, за да ви види от разстояние, това е окуражаващо. Това значи, че той мисли за вас като за нещо повече от приятел.

Ерогенни зони

Прасци и глезени. Всяка поза, при която се докосват, предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замисляте. Ще бъдете удивена от реакцията на водолея. Предпочитана поза за водолея е право положение – жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удовлетворение. Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.

Сбогуване

Ако искате да прекратите всичко, не бързайте. Водолеят може пръв да го направи. Неговата интуиция вече може да го е предупредила. Има трикове да кажете на водолея, че магията е свършила: станете домошар, стиснат, оплаквайте се и не приемайте съвети, имайте тайни, възхищавайте се от някой, който вярва, че хората действат, подбудени от собствени мотиви. Когато водолеят направи грешка, действайте, сякаш тя е непростима. Приемайте старомодно и конвенционално отношение по всички въпроси, настоявайте да му избирате дрехите, опитайте се да го откъснете от неговите приятели. Той ще си отиде и никога няма да направи усилие да ви напомни за старите щастливи времена.