МЪЖЪТ ВОДОЛЕЙ И ДРУГИТЕ ЗОДИИ

ОВЕН И ВОДОЛЕЙ

В леглото – смешни. Могат да възникнат големи трудности, ако единият се опита да насили другия, тъй като не толерират доминиращ партньор. Имат въображение в секса и са конкурентноспособни. В останалите области овенът взема водачеството. Шансовете са отлични и за кратка, и за дълга връзка.

ТЕЛЕЦ И ВОДОЛЕЙ

Страстният високосексуален телец намира пренебрежителното отношение на водолея за шокиращо. Телецът не иска приятел, той иска другар, докато водолеят е твърде горд, за да направи сексуалния си партньор приятел. Водолеят е твърде въвлечен в странични дейности, за да подхожда на обичащия къщата си телец. И двамата са силни личности, които не могат да правят компромиси и често се стига до сблъсъци. За дълга връзка прогнозата е лоша.

БЛИЗНАК И ВОДОЛЕЙ

Лекота на сексуалните отношения, без страст и чувство. Ако близнакът започне да се интересува от страничните дейности на водолея, всичко ще е наред. Интересна краткотрайна връзка и удачна женитба.

РАК И ВОДОЛЕЙ

Емоционалният рак дразни водолея, като прави секса много важен. Водолеят предпочита по-студени страсти и по-логично отношение. След време водолеят се чувства потиснат и започва да не харесва прилепчивия рак. Ракът се чувства пренебрегнат. Трудности при краткотрайна връзка, проблемен брак.

ЛЪВ И ВОДОЛЕЙ

Страхотна бъркотия, въпреки че изглежда обещаваща авантюра. Най-важният проблем за лъва е физическият, а водолеят се интересува главно от ума. Водолеят не желае да предложи на лъва едно сексуално богатство, поне както един лъв изисква, и двамата са независими – водолеят отказва опитите на лъва да управлява. Сексуално си подхождат, но другите им проблеми са твърде експлозивни за дълга връзка.

ДЕВА И ВОДОЛЕЙ

Няма сексуално привличане. И двете зодии са интелигентни, предпочитат другите дейности. Нито възбуда, нито инициатива може да има. И двете се нуждаят от по-еротичен стимул. Скучната и практична дева е критично настроена към експанзивния водолей. Кратката връзка ще си отиде сама по себе си, а женитбата може да съществува при общи интереси извън секса.

ВЕЗНИ И ВОДОЛЕЙ

Топли, чувствителни, сексуални същества. Склонността на везните към еротични игри е това, което би могло да завоюва цялостно водолея. Всеки изпълнява физическите изисквания на другия с удоволствие. Интересуват се от изкуство и музика и с удоволствие харчат пари. Прогнози: много хубава краткотрайна връзка и изключително щастлив брак.

СКОРПИОН И ВОДОЛЕЙ

Скорпионът е твърде ревнив и с чувство за собственост и водолеят не може да се примири с него. Водолеят е толкова индиферентен към секса, че агресивните страсти на скорпиона се превръщат в садизъм. Разбира се, това насочва търсенето на водолея на щастие извън къщи, далече от скорпиона. Любовните връзки и бракът между тях ще бъдат кратки.

СТРЕЛЕЦ И ВОДОЛЕЙ

И двамата не могат да бъдат прогнозирани. Живи любовници. Техните сексуални интереси са с широк обхват и богатство, живо въображение. Социални зодии, обичат да бъдат далече от къщи, не ревнуват личния живот. Отлични партньори.

КОЗИРОГ И ВОДОЛЕЙ

Недемонстративни любовници. Сексуално головодие. Козирогът навлиза пристрастно във физически отношения, а водолеят не обича да бъде достиган по такъв начин, не може да разбере провинциалния, практичен и с чувство за собственост козирог. Може да започне авантюра, но няма да стигне доникаде.

ВОДОЛЕЙ И ВОДОЛЕЙ

Изключително подходящи, подканящи любовници, стимулират се умствено и физически – преди и след акта. Много си подхождат сексуално, въпреки че има емоционално привличане. И двамата са рационални, мислещи и умерени. Имат много интереси извън себе си. Приятна връзка и здрав брак.

РИБИ И ВОДОЛЕЙ

Сексуалната интимност скоро прераства в емоционална война на наранени чувства. Чувствителната риба става зависима от водолея и иска непрекъснато доказателства за любов. Водолеят се чувства преследван от този прилепчив партньор, чести са конфликтите. Една афера може да започне обещаващо, но няма да продължи.