Кратка история на най-важните неща от сътворението на света

В зората Адам отхапва ябълката, загледан в портокалите на Ева. Обяснение ала Дарвин: Човекът е еволюирал до единствен вид с щръкнали гърди. Следствие на това още пещернякът се научил да цъка с изумление, да се облизва и да му текат лигите.

48 г. пр. Хр. Юлий Цезар развива ориенталски килим, дар от Египет, и открива вътре 22-годишната Клеопатра. Следва разведряване на международната обстановка.

Август 1057 Лейди Годайва е първата жена, прекосила с гола гръд на бял кон пазара на Ковънтри, за да намали съпругът й граф Лиофрик данъците на крепостните си. Такъв бил облогът им.

1480 Художникът Жан Фуке рисува Мадоната с чертите на Агнес Сорел, 23-годишната любовница на френския крал Шарл VII. Откритата й гърда прилича на сочен зрял плод. Френското общество отхвърлило картината с огромно възмущение. Както обикновено.

1492 Христофор Колубм, който сравнявал формата на земята с женска гръд, хвърлил котва на остров от архипелаг от Новия свят, където го посрещнали весели момичета само с препаска през бедрата. Той нарекъл островите Бахамите.

Края на XVIIят век Традиционният корсет се скъсява и заприличва на широк стегнат колан, а отдолу женските прелести преливат във формата на любимите на германските кайзери кренвирши

1700 Френски майстори на четката като Буше и Фрагонар излагат разголените си картини в салоните на висшето общество и така засенчват списанието със същото заглавие („Висше общество“).

1889 Извършена е първата операция за уголемяване на бюст: с парафинова инжекция.

1913 Патентован е съвременният сутиен

Декември 1953 Мерилин Монро се появява на корицата на първия брой на „Плейбой“. Хю Хефнър слага началото на свой собствен свят.

Юли 2001 Американската актриса Холи Бери получава допълнителен хонорар от 500 000 долара, за да се появи по монокини в Swordfish.

Не е известно колко е получил Траволта, за да остане облечен.