Жената Риба – Еротичен Хороскоп

Жената РИБА

Управлявана от Нептун – планетата на красотата и мистерията, тя е крайно женствена, чувствителна, интуитивна и отзивчива. Нейните вътрешни сили я правят симпатизираща на тревогите на другите. Тя никога не остава външен наблюдател, обикновено изглежда, че изпитва същото, което изпитва другият човек, отговаряйки на вътрешната истина повече отколкото на външния вид. Никога на се опитвайте да я измамите. Тя има магическа сила да вниква в нещата, поради нейната изключителна чувствителност тя е твърде близо до окултизма. Може да стане добра гледачка, спиритист или медиум.

Тя ще бъде нещастна, докато не успее да комбинира сексуалната си фантазия с действителността. Това често я води до групов секс. Може да видите рибата, работеща като гол модел, танцьорка в стриптийз, еротичен художник или писател на сексуални романи. Някои риби стават и проститутки. Те вярват, че служат на човечеството, като предлагат сексуално удовлетворение на мъжете, които не могат да го получат по друг начин.

Нейният сексуален живот

Има склонност да драматизира. Разчитайте на нея да направи правилните движения, да каже правилните неща и да създаде добра атмосфера. Тя научава рано за секса.

Нейната склонност да се харесва рядко й позволява да каже “не”.

Тя е сексуално свободна и харесва свободата и разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената риба. Гледането на секс-филми или четенето на съвременни новели може да учести дишането й. Тя е много изобретателна и би опитала в спалнята си някои сексуални акробатики, за които е чела в книгите.

Предполага се, че първият секс-роман е написан от риба.

Нейната естествена склонност към театралност й помага да засилва апетита на любовника си със стенания и въздишки. Ако вашата фантазия е адекватна на нейната, контактът наистина би бил хубав. Тя ще режисира сцената като в пиеса – подходящо осветление, парфюм, бельо, всичко, което подхожда на вкуса на нейния любовник. Веднъж разбрала склонностите му, тя използва въображението си, за да направи ситуацията по-възбуждаща.

Един от малкото пъти, когато рибата е доволна от позицията жената отгоре, е във ваната, където движенията й са като на риба в спокойно море. Тя е в състояние да се настрои физически и умствено за оптимално действие. При рибите това може да бъде психическо състояние. По такова време, тя обикновено застава в сексуална позиция, която е трудно да се контролира. Един опит, използван от много жени риби да намерят сексуално удовлетворение извън съвкуплението, е в банята с език. След като възбуди и стимулира любовника си, тя облива голото му тяло, обръщайки голямо внимание на ерогенните му зони. Когато той е напълно готов, тя може да го поеме с уста и неговото освобождаване я води до оргазъм. Тя лесно може да бъде доведена до перверзни връзки. Фактически рядко казва “не” на каквото и да е предложение на любовника си. Завързването към пейки, маси и даже обесването от тавана не би я отвратило. Садистите лесно намират нейното приятелство, тя окуражава проявите на садизма за нейна сметка. Не протестира, докато не е наранена.

Тя има склонност към фетишизъм към дрехи и бижута. Предпочита да носи една или няколко скъпоценности по време на акта. Обици с дълги висулки, пръстени, гривни, които се пързалят нагоре надолу. Някои подробности от облеклото възбуждат партньора й колкото и нея – дълги найлонови чорапи, ръкавици, колани. Ако нейният любовник е в садомизохистична сцена, тя може да носи къси панталони, високи ботуши до бедрата и др., за да възбуди интереса му. От нея се очаква да вземе участие в ненормално поведение.