Мъжът Риба – Еротичен Хороскоп

Мъжът РИБА

Той е чувствителен, емоционален и стабилен. От него може да се очаква неочакваното. Непрекъснато го движат противоречиви чувства. Символът на рибите са две риби, плуващи в противоположни посоки. Той е личност, която непрекъснато решава да направи нещо и прави противоположното.

Необичайно чувствителен за тези, които са около него, той упражнява дълбоко и съзнателно магнетично привличане. Неговата природа е топла и отзивчива и той вижда хората не такива, каквито са, а такива, каквито би искал да бъдат. Привличат го разумни жени, особено със склонност към доминиране. Идеализира ли целта, която обича, той се помирява с избухванията й, защото за него тя е човек, който не може да прави нещо лошо. Непрекъснато преследван от промени и възбуден, мечтае за емоционална стабилност. Той е мечтаел за невъзможното. Любовта не трябва да бъде само романтична – лунна светлина, рози и поезия, а трябва да значи дом, притежание и сигурност. Сексът е нещо интимно, лично за него.

Не очаквайте прояви на силна индивидуалност, това не е в неговата природа. Той е твърде отзивчив и твърде лесно се влияе. Може да си внуши за известно време, че някой знае какво е правилото за него, и да го слуша безрезервно. След това неговият емоционален компас може да се обърне към нечие друго магнетично привличане.

Как може да се живее с човек, който живее толкова много за красотата на момента? Бъдете свръхчувствителни към колебанията на неговата емоционалност и над всичко бъдете готови да му дадете стабилното влияние на безрезервната любов. За него любовта са звездите и широките безкрайни небеса. Вие трябва да направите от нея покрив над главата му. Ако представлявате за него стабилността, винаги можете да си я получите обратно. Това качество не му е необходимо.

Той не е тип за съпруг. Ако една жена успее да го ожени за себе си, сигурно рано или късно някоя друга ще привлече шарените му очи. За него романът е въртяща се врата, която води и към регистрационното бюро, и към бракоразводното дело. Той не уважава задълженията на брака, нито своите собствени, нито тези на жената, която намира за привлекателна.

Той е умен, интелигентен и необикновен творец. отличен компаньон, обича да бъде център на внимание. Абсолютен консуматор, не мисли за утре и задължава и вас никога да не правите сметки. Би могъл да ви засипе със скъпи подаръци. Лесно се влияе и често възприема отношението и навиците на други хора. Ако те са хубави, той става господин чудо, ако пък са лоши – заключете го някъде.

Когато рибата е добре разположена, има предимствата на своя чувствителен знак. Може да бъде идеалист, самопожертвувателен, чаровен, може да използва своите дадености като творец, писател, музикант или художник, но не може да работи в бизнеса. Една от причините е, че той предпочита да работи сам, другата е, че презира упоритата работа. Инстинктът му за работа е да намери лесния път. Той нямо практическия усет, организационната способност и динамизма на добрия изпълнител. Най-доброто място за него е в творческата област, изкуствата, обществените взаимоотношения или някъде, където идеите са по-важни от начина на осъществяване. Той е тип, който предпочита да се загуби в отражението, отколкото да се намери в действието. Често говори за нещо, което не може да направи. Ще използва цялото си красноречие, за да избегне ясното изложение. Рядко се обижда, но тези, които са в контакт с него, рядко знаят къде се намират. Той може да ви слуша с огромен интерес и да поглъща всяка ваша дума и същевременно мозъкът му да бъде концентриран върху съвсем друго вътре в него или просто да мечтае.

Той е твърде пригоден за импровизация и да изиграе една пиеса. Действа, като че ли слуша много по-добре от повечето хора, които се правят, че слушат. Лесно може да потъне до най-големите дълбочини на алкохолизма и да пропадне въобще. Бързо прескача от една перверзия към друга. Основното е, че му липсва увереност в себе си, има нужда да търси подкрепа. Рибата е знакът на тъгата.

Неговият сексуален живот

Той би възприел ръководна позиция в любовта и би станал нетърпелив, ако не срещне благосклонен отговор. Отказва което и да било от желанията му да бъде поставено под въпрос и обиден, ако предложите отлагане за по-подходящо време или място. Когато ви иска, той трябва да ви има веднага. Склонен е към срещи и тайни отношения с жени. Пренебрегва всякакви морални ограничения, предпочита партньорка с опит, с изключителна сексуална активност.

Обича да бъде разсъбличан бавно и с обожание, обича секса в кресло с жена, седнала в скута му с лице към него. Тази позиция е идеална за предиграта, при което ръцете на двамата партньори ще бъдат свободни за докосване на ерогенните зони. Риби са споделяли, че искат да имат до леглото си ледено студен пешкир, който партньорката им да притиска до члена в момента на върховна възбуда, с което удължават оргазма си. От особен интерес за тях са пръстите на краката на жената, те потръпват от интерес, прегръщат ги и ги смучат даже и през найлонов чорап.

Мъжете риби се домогват, докато не направят своите еротични сънища и фантазии истина. Много от тези фантазии се въртят около доминиращата жена, която предявява излишни необосновани и често трудно изпълними изисквания и усилията им да я задоволят са напразни. Любима техника – докато жената лежи отгоре му, той ближе едната й гърда, а другата продължава да трие с пръсти, така че удвоява удоволствието на жената. Садистите и мазохистите ще открият, че той ще играе роля, каквато те искат. Целта му е да се харесва. Ако любовницата му поиска от него да се облече като жена, той би го направил. Ако пожелае да го дисциплинира, няма да получи възражения. Той ще коленичи, ще целува краката й и ще прави каквото тя иска. Ако неговата жена обича да бъде наблюдавана при сексуалния акт, той ще застане зад параван и ще ги окуражава. А може да бъде и трети, както може да изпълнява всякаква роля. Мъжете риби възприемат с удоволствие болката, ако води до задоволяване на партньора. Готови са да направят всичко, което би ги довело до освобождаване. Повечето от тях обичат да ги галят по ушите или леко да ги драскат.

Първи контакти

Можете да намерите рибата в центъра на една социална група, обикновена заобиколен от обожателки. Обичайният чар и добрата им природа привличат хората към тях. Факт е, че ако рибата не е обожавана, се свива в ъгъла. Добър начин за установяване на контакт са театъра, картините, телевизията или каквото и да било изкуство. Друг сигурен начин е да се започне дискусия за окултизма. Много от рибите вярват, че техните души са дошли от минали същества. След като веднъж сте започнали, оставете рибата да монополизира разговора. Ако не сте добре запознати с темата, тя ще ви помогне да я разберете.

На първата среща предложете ресторант в който се танцува – рибите обичат да танцуват, или използвайте интереса им към окултизма, като предложите някакъв сеанс. По всякакъв начин се опитайте да им направите комплимент, те ужасно се нуждаят от подкрепа. Не предлагайте коктейл преди яденето, ако не сте сигурен, че вашата риба ще го понесе.

Хората, родени под знака на риба, обичат всякакви течности, но алкохолът предизвиква тревога у тях. Най-големият процент алкохолици е между рибите. Те имат лоши диетични навици, така че бихте им направили добро, ако ги контролирате в тази област. Тяхното здраве не е много стабилно и можете да им помогнете да се откажат от лошите навици. Възприемете положително, ентусиазирано отношение към здравето им. Не само ще ги направите по-здрави и по-щастливи, но и ще удовлетворите тяхната нужда от здрав пазител и съветник. Ако давате подаръци: жената риба обича цветовете на морето. Шалове или облекло в тези цветове й харесват. За него опитайте някаква биографична книга, за окултизъм, поезия или Шекспир. Когато стигнете до точката да се нуждаят от специално място за любов, най-подходящо е топло място с вода – опитайте във ваната или намерете хубав частен басейн за двама.

Ерогенни зони

Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст, като се започне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.

Сбогуване

Когато дойде времето да се сложи край на всичко, може да имате известни тревоги. Рибите са ултрачувствителни, лесно уязвими. Но ако наберете достатъчно кураж, може да придвижите нещата до някакво решение. Ето няколко начина: да ги пренебрегвате в компания, да прекъсвате техния разговор или да ги правите смешни, да станете заядливи, да монополизирате разговора, без да им давате възможност да обяснят идеите си. Да намалите цената им и да им кажете, че имат нужда от усъвършенстване. Да им върнете подаръците, да се карате за тривиални неща, да станете нетърпеливи от грешките им. Скоро ще имате една тъжна, траурна риба и в това си настроение, тя няма какво да направи освен да потърси спокойствие на друго място. Вашата досадница ще намери друго място да се залепи.