Мъжът Риба И Другите Зодии

ОВЕН И РИБА

Динамичният овен освобождава пълния потенциал на рибата в спалнята. Разбира се, овенът доминира, но рибата търси точно това. За да бъде тази комбинация добра и в други области, необходим е такт. Рибата е много чувствителна към критиката, а овенът е избухлив. Ако преодолеят различията си, взаимоотношенията могат да бъдат продължителни и сексуални.

ТЕЛЕЦ И РИБА

Те са почти еднакво страстни, но високо чувствителната риба се нуждае от някои специални съображения, не винаги съобщавани от земния телец. Далеч по-емоционална и сантиментална, рибата страда от наранената си чувствителност. Ако този проблем може да бъде преодолян, комбинацията е успее. Удовлетворителен брак.

БЛИЗНАЦИ И РИБА

И двете са нестабилни и създават необещаваща сексуална комбинация. Може да съществува физическо привличане, но близнакът е твърде променлив, а рибата твърде чувствителна за нещо по-продължително. Безгрижието на близнака обижда рибата. И двата знака са твърде егоцентрични и не са склонни към усилие за пригаждане. Нуждаят се от по-силни, по-доминиращи партньори. Къса, може би гореща връзка. И нестабилен брак.

РАК И РИБА

Ракът се показва като взискателен любовник, но рибата не се противопоставя на това. Сексуално и двамата са демонстративни и могат да прекарат доста време в спалнята. Ракът поема водачеството и взема повечето решения. С изключение на някои кавги общо взето те задоволяват сексуалните си нужди и са внимателни. Една твърде сполучлива двойка.

ЛЪВ И РИБА

Огънят и водата не се смесват. Открития лъв е възпиран от прикритата риба даже в спалнята. Нито единия не разбира другия. Сантименталната риба започва да досажда на лъва и той започва да търси удовлетворение другаде. Рибите си стоят в къщи, сънувайки примамливи сънища, докато лъва ръмжи навън. Една връзка би била трудна, а бракът е непрепоръчителен.

ДЕВА И РИБА

Твърде чувствителната риба не намира удовлетворение от резервираната дева. Девата се противопоставя на изключителните сексуални домогвания на рибата и става критична. Има и други проблеми. Практичната логика на девата не се помирява с екстравагантните вкусове и не понася емоционалните изблици. Девата прави планове, докато рибата действа според изискванията на момента, след това си променя решенията. Скандална връзка, безрадостен брак.

ВЕЗНИ И РИБА

Те имат трудности в пригаждането си един към друг с изключение на физическото. Ако успеят да ги преодолеят, шансовете им връзката да се развие в нещо по-добро са големи. Везните не могат да предложат необходимото доминиране, от което се нуждае рибата. И двамата обичат лукса, но нито един не е способен да работи здраво, за да го постигне. Връзка, която се разпада, брак, който може да стане горчив.

СКОРПИОН И РИБА

Могат да се радват на дълбоко и задоволяващо се физическо единство. Отлично си подхождат като любовници. Силата на скорпиона осигурява стабилната подкрепа, от която се нуждае рибата в другите области. Рибата не провокира ревността на скорпиона и възприема чувството му за собственост като форма на любов, каквато то е всъщност. И двамата бързо се възпламеняват като любовници и намират пълно удовлетворение. Колкото по-скоро се намерят, толкова по-щастливи ще бъдат.

СТРЕЛЕЦ И РИБА

Те двамата могат да имат своите еротични моменти, но стрелецът е независим и авантюристичен и рибата, усещайки това, става по-прилепчива и чувствителна. Дългото правене на любов от рибата е просто досада за нетърпеливия стрелец, който иска да започне друго занимание. Стрелецът ще бъде принуден да провокира и нарани сантименталните домогвания на рибата и връзката ще завърши още щом започне, а един брак би бил катастрофален.

КОЗИРОГ И РИБА

Добра сексуална двойка. Може да има малко проблеми и неразбирателство, но двамата са в състояние да намерят решение. Силният, доминиращ козирог знае как да постигне рибата да се чувства желана и осигурена. Тя на свой ред носи известен романтизъм в емоционалния живот на козирога. Техните различия радват взаимно и осигуряват много добра връзка или брак.

ВОДОЛЕЙ И РИБА

Сексуално те може да изглеждат стимулиращи, тъй като и двамата са любовници с въображение, но егоистичната и дребнава риба има малко общо с открития, контактен водолей. Независимият и рязък водолей няма да хаби ценните си усилия да ласкае и дава чувство на сигурност на рибата. Той решава проблемите с логика, рибата – с чувства. Проблемите биха ги победили в една по-дълга връзка.

РИБА И РИБА

Взаимната прилика осигурява изключително разбиране на сексуалните им нужди. Ако техните проблеми биха могли да бъдат погълнати от взаимното физическо привличане, това би била най-добрата комбинация. Обаче това емоционално изтичане скоро пресушава резервите им. Без силен доминиращ партньор те отиват в погрешни посоки. Една връзка с висока чувствителност, обаче бракът завършва с увеличаващи се сексуални изисквания и може да завърши катастрофално.