Разбери Характера По Цвета На Очите

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Забавен Хороскоп В Стихове

13 Мъдри Мисли За Живота – Габриел Гарсия Маркес

Управлявай Настроението Си!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Хипнотизиращ поглед, поглед – мълния, поглед – пожар, поглед – покорност и поглед – унищожение. Какво е това, което се таи в нашите очи, каква сила е дадена на човешкия поглед?Eyes_slide_show

Очите са отражение на настроението и самочувствието ни, на болката и радостта. Очите са огледалото на нашата душата.

Ако искате да надникнете в тайнството им, трябва да знаете, че цветът на очите играе не маловажна роля.

Кафявите или черните очи са смятани за най-притегателните. Те носят в себе си загадъчност и имат магическа сила, способна да влияе на съдбата. Затова, ако притежателят на “циганските очи” е ваш приятел, бъдете сигурен, че ви е приятел на 100 процента. Но ако е ваш враг – сами разбирате. Средно положение няма.

Зелените очи са онзи вечен признак, по който средновековната инквизиция определя врачките и обратните. Смятало се, че по нощите тези хора се превръщат в черни котки, извършвайки всякакви тъмни дела. Колко, в нищо не провинили се красавици са били изгорени в огъня заради зелените си очи!
Всъщност работата със зеленооките явно не е чиста. Най-талантливите хипнотизатори са именно зеленооки.

Притежателите на прозрачни или сиви очи будят най-много подозрение. Техния поглед, като правило, причинява тревога, тъй като е много трудно да се разбере какво му е на душата на човека.

А ако са изумрудено – небесни или сини очите ( което е голяма рядкост), то това свидетелства за мек характер, покорност и доброта.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––