5 Начина Да Скъсаме С Гаджето: От Най-Елегантния До Най-Отмъстителния

Човек и добре да живее, идва моментът, в който връзките се изчерпват и трябва да се разделим с вече бившия „любим“ човек. Ето 5 начина, от най-елегантния до най-неприятния, по който можете да кажете „Сбогом“ на гаджето.

1.Великодушен

Каним го на ресторант, благодарим му за всички хубави моменти, които ни е подарил, но му казваме, че имаме нужда да осатнем известно време сами. Изтъкваме, че се налага да обърнем внимание на кариерата или родителите си. Допълваме, че в друг етап от живота ни нещата биха могли да стоят различно, но сме се срещнали в неподходящ момент. Ако е много разстроен, плащаме сметката.

2.Любезен

Виждаме се на кафе, обясняваме му , че се чувстваме нещастни. Следователно няма смисъл да продължаваме заедно. Черпим го едно уиски, за да дойде на себе си.

3.Безличен

Казваме му директно, че не го обичаме повече. Не е негова вината, нито пък наша. В живота се случват такива неща. Пожелаваме му всичко добро.

4.Неприятен

Изпращаме му SMS на мобилния телефон: „Между нас е свършено! Сбогом!“ По възможност пишем всичко на кирилица, за да не се получават двусмислици и да сме сигурни, че ще бъдем разбрани правилно.

5.Отвратителен

Изхвърляме нещата му през прозореца и сменяме ключалката на вратата. После  се обаждаме на майка му и приятелите му и им разказваме с подробности всички неприятни неща, които е казал по техен адрес.

И ОЩЕ:

49 „нови“ закона на Мърфи – Наръчник На Оптимиста

Семейна Кореспонденция – Доза Смях

Защо Ни Напускат Мъжете?

50 Велики Български песни за Любовта…

––––––––––––––––––––––––––––––––––––