10 Важни Неща, Без Които Жените Не Могат

1. Кафе с приятелки

Всъщност не е важно дали е кафе, коктейли или пица. Важното е да е по женски и да имат нещо да обсъждат: мъже; или колежки; или нови козметични продукти; или от всичко по малко (тогава прекарването е най-весело). Срещите по женски са почти толкова необходими за една жена, колкото огледалцето в чантата й.

2. Дамска чанта

В нея освен огледалце има още хиляда неща, повечето от които идея си нямаме за какво й трябват. В повечето случаи вътре цари мъничък хаос, в който само тя се оправя. А ако ние случайно дръзнем тайничко да надникнем в чантата й, настава такава буря, че ни се ще да се скрием целите във въпросното торбе, някъде сред мокрите кърпички и пинсетите.

3. Нови дрехи

Няма по-забавно нещо от следната гледка: жена, застанала пред пукащия се по шевовете гардероб, която казва: „Нямам какво да облека!” с най-искрен ужас в гласа. След броени часове я виждаш да мъкне от магазина някоя нова дреха, гардеробът става още по-пълен, а тя си стои без дрехи (което за нас май не е чак толкова лошо…)

4. Възхищение

След като се е облякла най-после, направила си е прическа, грим и маникюр и ухае на любимия си парфюм, тя с право мисли, че е неотразима. И очаква възхита в нашите погледи. Макар че ако я питаме, ще ни каже, че прави всичко това САМО и единствено заради себе си!

5. Още един лосион за тяло

Няма значение, че вече има… пет-шест. Сега е излязъл нов, с екстракт от екзотично и невероятно полезно водорасло от Южнокитайско море…

6. Клюки

Някои може да не си го признават, но всички умират да чуят какво е станало с онази далечна позната, която се омъжи толкова млада и после замина за Парагвай и после…

7. Рицар

И това повечето жени не си го признават, но всички искат един прекрасен рицар на бял кон. Просто имат нужда от кавалери – да им помагат да си обличат палтата, а когато нямат палта, да свалят саката си и да им ги намятат нежно; да им отварят вратата; да им дават път… С една дума – да се грижат за тях.

8. Независимост

Колкото и да имат нужда от рицари обаче, жените все пак обичат да зависят само от себе си. (Може да звучи объркано, но все пак говорим за жени!) Еманципацията за тях е повод за гордост и радост, че са свършили онези тъмни времена, когато жените са били собственост на мъжете си („тъмни” от гледна точка на жените, за мъжете може и да са били светли).

9. Ред

Както са я учили още от малка, нещата си имат определени места. Не се смей, че бельото й е подредено по цветове! Както и по това дали въпросните гащи са „за вкъщи” или „за специални случаи”. Е, и нас са ни учили как се подреждат нещата, но мозъкът ни просто не възприема такива работи!

10. Мъже

Независимо дали го признават, жените (най-малко хетеросексуалните) не могат без мъже в живота си. Факт.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Само За Жени: 10 Правила За Перфектен Стриптийз

Топ 10 Парфюми На Всички Времена

101 Съвети За Добра Форма На Духа И Тялото Ви

Лицето – Вашият Здравен Картон

Целулитът – Най-Големия Враг На Красотата