Как Да Направим Блога Или Сайта Си Популярен?

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Вече имате готов сайт или блог. Чудесно. Написали сте статии, интересни и привлекателни, но посетители не идват. Не се учудвайте. Всичко в този живот е реклама. Ситуацията е аналогична на тази да сте принцесата, която очаква да срещне принца на бял кон, но къде го чака?…в кулата си 🙂 Истината е, че трябва да излезете навън, да покажете сайта си, да го представите и рекламирате по всички възможни начини, защото както навсякъде, и тук в интернет пространството конкуренцията е жестока.

Ще ви споделя това, което открих, докато разработвах блоговете си. Разбира се, не съм открила топлата вода :), но пък е работеща схема, която може да ви бъде полезна.

И така…

Използвайте местата, където се събират много хора – социалните мрежи, за да популяризирате съдържанието на сайтовете и блоговете си.

svejo.net – Тук може да публикувате линкове към своите статии, а също така да добиете преценка какво точно се търси и чете в Интернет.

lubimi.com

dir.bg

facebook.com

myspace.com

digg.com – социална мрежа, в която може да публикувате линкове към статиите си, но го препоръчвам само за сайтове, които са на английски език. Ако пишете на български, по-добре е да се насочите към svejo.net .

twitter.com

vbox7.com – български сайт за видео клипове, аналог на youtube.com. Няма опцията за добавяне на линк, но може да се постне такъв в описанието на каченото видео.

youtube.com – за този сайт няма нужда да се говори. Хубавото тук е, че е позволено да се добавят линкове без ограничение. В описанието на потребителя, а също така и в описанието на всеки качен клип.

nanoset.net – български торент сайт за обмяна на файлове. Дава предимството, че няма задължителна регистрация за потребителите и практически всеки има достъп. Ако имате търпението и желанието да споделите с останалите потребители своите файлове и получите права на ъплоудър, сайтът предоставя възможност да добавите собствени банери, които могат да водят директно към вашите сайтове или блогове.
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Партньорски Програми (Affiliate Programs) – Доходи Онлайн

Блогър – Професия Или Хоби?

Интернет Доходи – Превърни Своите Файлове В Пари

Google AdSense – Печелете Пари От Подходящи Реклами На Вашия Сайт
–––––––––––––––––––––––––