Съвместимост на двойките според кръвната група

––––––––––––––––––––––––––––––––

Както всяка земна цивилизация, Япония винаги е придавала на кръвта – жизненият сок на човека – значението, което заслужава. А именно, че тя е носителят на живота.Науката ни учи на това. Универсалната традиция, от своя страна, винаги е твърдяла, че кръвта е също така носителят на душата.“Кръвта определя човека…” – пише проф. Жан Бернар, един от най-бележитите и влиятелни съвременни хематолози.

ГОСПОДИН “0” И ГОСПОЖА “0”bloodvessel170605
Средно ниво на съвместимост. Съюзът би бил добър, само ако разликата във възрастта е голяма (мъжът трябва да е доста по-възрастен). Имат предимството, че се разбират, без да изпадат в подробни обяснения. Най-добре би било, ако мъжът е от “0” Rh+, a жената – от Rh.

ГОСПОДИН “0” И ГОСПОЖА “А”
Отлична комбинация! Той иска семейство по всички правила. Тя го поддържа навсякъде и във всичко. Но все пак често има и бури. Важното е, че винаги нещата се оправят! Господин “0” (от двата Rh) може да се окаже досаден (особено за жена от “А” Rh), ако се покаже доста властен. Тогава в 40 % от случаите тя ще го напусне.

ГОСПОДИН “0” И ГОСПОЖА “В”
Те се влюбват силно и са свързани първо чрез страстта, а после с чувствата. Тя трябва да пожертва кариерата си, ако той не я одобрява, както често се случва, особено при мъжете “0” Rh. Те са способни да живеят заедно като непознати, без да се разделят. Тъжно, нали…

ГОСПОДИН “0” И ГОСПОЖА “АВ”
Тя има нужда от неговата сила на характера и способността му да взима решения. Тя би го обичала безрезервно, ако не е много повърхностен. Господин “0” Rh и госпожа “АВ” Rh създават почти идеален съюз. Страст, разум, секс, чувства се уравновесяват, при условие че тя му се довери, а това не се случва често.

ГОСПОДИН “А” И ГОСПОЖА “0”
Бракът или съюзът им са идеални. Те си допадат напълно. Тя е нежна и практична, а той може да бъде едновременно внимателен и силен. Единственото нещо, което може да ги раздели, са неприятностите в работата на мъжа “А”. Като че ли Rh не играе важна роля в тази комбинация.

ГОСПОДИН “А” И ГОСПОЖА “А”
Прекалено хубаво, за да бъде истинско. Едни и същи вкусове и разбирания за създаване на уютен дом, възпитани деца, живот без сътресения… Случва им се (особено когато са мъж “А” Rh+ и жена “А” Rh) да изградят хармонична и трайна двойка. Но най-често се отчуждават един от друг, освен ако нямат близки професии или хобита.

ГОСПОДИН “А” И ГОСПОЖА “В”
Този съюз е отличен и ще бъде траен, ако тя му се довери, а той заслужи това доверие. Мир, нежност, хармония – те просто се обичат.

ГОСПОДИН “А” И ГОСПОЖА “АВ”
Спокоен и изпълнен с нежност съюз. Малко вълнения… И единият, и другият търсят стабилността и лесно ще я намерят. Те нямат нужда от бурни страсти, за да се чувстват щастливи. Но една опасност ги дебне омръзването и умората, които отдалечават и най-влюбените сърца. Най-добрият вариант в тази комбинация е мъж “А” Rh и жена “АВ” Rh+.

ГОСПОДИН “В” И ГОСПОЖА “0”
Тя е прекалено припряна, адекватна, избухлива в неговите очи. Това може както да го отегчи, така и да го влуди от удоволствие. Той трябва да я задоволява сексуално, иначе, в нейните очи, ще се превърне в тиранин и тя ще се отчужди от него. Експлозивен съюз, освен ако не е съчетание от два положителни Rh.

ГОСПОДИН “В” И ГОСПОЖА “А”
Добра комбинация, при условие че мъжът “В” е спокоен и естествен (какъвто често е “В” Rh+). Той трябва да възпира не съвсем навременните си, според нея, инициативи, да внимава с увлеченията си и да й помага да разрешава проблемите си с нерешителността. Ако не – малко вероятно е да остареят заедно.

ГОСПОДИН “В” И ГОСПОЖА “В”
Две сходни същества, които ще трябва да положат повече усилия, отколкото е необходимо, за да се приспособят един към друг. Те са по-добри приятели, отколкото любовници. Ако намерят начин да си съгласуват чувствата, може и да се разбират. Това не е идеалната комбинация, дори и при размяна на Rh (мъж от “В” Rh+ и жена от “В” Rh или обратното).

ГОСПОДИН “В” И ГОСПОЖА “АВ”
Те се разбират, дори се възхищават един от друг… Но са повече брат и сестра, отколкото мъж и жена. Въпреки това техният съвместен живот е хармоничен. Господин „В“ трябва с безкрайна тактичност да накара госпожа “АВ” да го третира не като любезен мъж за компания по време на дълъг път. Ако не, тя ще отиде да търси сексуални страсти другаде. Все пак в 50 % от случаите се получава добър съюз: ако жената е от “АВ” Rh, a мъжът “В” също от Rh.

ГОСПОДИН “АВ” И ГОСПОЖА “0”
Експлозивен и в същото време безкрайно интересен съюз. Те най-вече трябва да имат крайно различни професии! Ако в интимния живот се разбират и това им стига, може да бъдат идеалната двойка. В противен случай е война на две звезди. (Без значение на Rh.)

ГОСПОДИН “АВ” И ГОСПОЖА “А”
Той има интерес да й помага в миенето на чиниите! Ако не, тя взима много лошо неговото неучастие в домакинството и склонността му към леност. Тя е безчувствена към него и следователно трябва да направи усилия в тази насока, най-вече чрез възприемането на неговите мечти, които впрочем са съвсем невинни. Идеалната комбинация би била между мъж “АВ” Rh и жена “А” Rh+.

ГОСПОДИН “АВ” И ГОСПОЖА “В”
Хармонична, стабилна и уравновесена двойка, която съчетава учудващо добре чувства със страст, интимен с обществен живот. Често те нямат абсолютно нищо общо. Те се обичат и това е всичко А не е ли чудесно?

ГОСПОДИН “АВ” И ГОСПОЖА “АВ”
Две абсолютно еднакви същества – едното от мъжки, другото oт женски род. Едни и същи вкусове, идеи, проекти, занимания Това ниникак не е зле. Дотолкова, че техните открития под юргана, плод на въображението им, са истински фойерверки! Опасността идва от професионалните тревоги на господина или от обожателите на госпожата. (В това съчетание Rh не играе никаква роля.)

Откъс от книгата: Тайната на вашата кръвна група – Жан-Луи Дегодензи

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сексуална Съвместимост На Двойките Според Кръвната Група

Как Да Изберем Подходящия Парфюм?

7 Съвета За Успешен Брак

Какво иска той – секс или любов?

Най-добрата система упражнения за отслабване

–––––––––––––––––––––––––––––