ТВ Трансфер на годината – Рачков и Зуека отиват в bTV, а Андрей и Иван – в Нова ТВ

––––––––––––––––––––––––––
Вие ни взехте Иван и Андрей, ние вземаме Рачков и Зуека.

Така изглежда в резюме яростната битка между най-върлите конкуренти в тв ефира bTV и Нова ТВ. bTV официално обяви, че наесен започва да излъчва емблематичното предаване „Господари на ефира“. С него в медията на Мърдок се мести и „Пълна лудница“, другият формат на „Глобъл Вижън“.file3533
Трансферът на „опосумите“ вече е обявен за тв трансфер на годината, но ответният удар не закъсня. От септември зрителите може да са малко объркани – Рачков и Мария Игнатова ще се показват след „Шоуто на Слави“ (всеки делничен ден от 23,30 ч.), а доскорошните водещи на „Сблъсък“ и „Мюзик Айдъл“ Иван и Андрей може би ще водят танцовото риалити по Нова телевизия. Стартът на „Господари на Ефира“ по bTV е та 14 Септември, а на „Пълна лудница“ ivan-andrei– на 3 Октомври. Последното ще върви в събота от 22,30. Предаванията ще вървят и по комедийния канал на bTV Comedy, който дотогава ще замести GTV. От есента „Господари на ефира“ ще се екипират с нов декор и нови адреналинки.

Разместване

„С оттеглянето на Иван и Андрей от bTV при нас се освободиха програмни слотове и финансови ресурси. Откриха се нови възможности пред телевизията, част от които ще оползотворим с привличането на двете предавания“, каза програмният директор на bTV Апостол Пенчев. Нова телевизия засега не посочва какво ще пълни дупките в програмата на мястото на двете продукции. Факт е, че те бяха едни от най-рейтинговите в третия национален частен канал.

Прочетено от: в. Телеграф

–––––––––––––––––––––––––-

Доктор Хаус направи Хю Лори милионер

Моранди и новият им албум Zebra

Втори официален трейлър на New Moon (Новолуние)

Странични ефекти при отказване на цигарите

–––––––––––––––––––––––––––