Новите Адреналинки на Старите Господари на Ефира

––––––––––––––––––––––––––––––––––

“Господари на ефира” се завръща. Стартът е на 14 септември, понеделник, от 23:30 часа. Всеки делничен ден по bTV.

Ще видим изключителния нов декор, ослепителните нови Адреналинки Веси и Ваня, както и „старите”, но любими водещи Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Ето и визитките на новите адреналинки:

Весела Стоилова Гюрова – брюнетката!
Възраст: 21 г.
Височина: 170 см.
Тегло: 49 кг.
Зодия: Лъв

Веси е родена в София. Започва да танцува още от малка. Завършила е „Националното училище за танцово изкуство” с Класически балет. Може би заради това има фобия от обездвижване. В момента е студентка.
Определя се като весела (все пак така се и казва) и позитивна жена с разнообразни интереси. Малко особено, но за най-странният си навик посочва… усмивката. Смее се винаги и по всяко време, независимо от обстоятелствата.
Най-смелото нещо, което е правила е да съумее да оцелее след пожар в апартамента си.
Ходи редовно на фитнес, свири на пиано от 5-ти клас и владее английски език. Кандидатства за Адреналинка, защото „Господари на ефира” е единственото по рода си шоу в България.
Но всъщност главната заслуга да се престраши и да се запише за кастинга е на нейната братовчедка. Според нея Адреналинката „трябва да притежава онази уникална красота, която кара хората да се обърнат когато минава покрай тях.”

НЕОМЪЖЕНА… но обвързана!

Ваня Георгиева Георгиева – блондинката:
Възраст: 18 г.
Височина: 170 см.
Тегло: 50 кг.
Зодия: Дева

Ваня е от Асеновград и току що се е преместила в София, заради новата си работа в „Господари на ефира”. Тя смята поне година да се отдаде изцяло на нея. Кандидатствала е за Адреналинка, защото шоуто и е любимо и мисли, че има необходимите качества да е част от него.
И е права, защото успя да се пребори с нелека конкуренция от още 1000 кандидатки!
Подобно на Веси и тя е била подтикната от друг човек да участва. Баща й е този, който най-много я е окуражил и й вдъхнал увереност, че може да успее. Занимавала се е 4 години с модерен балет в родния си град.
Танцувала е и в мажоретен състав. Има и 6 спечелени републикански турнира по тенис на корт! Определя се като чаровна, комуникативна и умна.
И в този ред на мисли е поредния борец срещу лошата слава на блондинките, чийто интелект обикновено е подценяван. Най- странният й навик е да си пука пръстите. Владее английски и немски език на много добро ниво.

И за съжаление на мъжкото население на планетата има красив, умен и забавен мъж до себе си.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НОВИТЕ АДРЕНАЛИНКИ ТУК!

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Maybach – Полъх на класа и лукс!

Ева Лонгория ще рекламира Барса в САЩ

Новият PR на Обама е колега на Доктор Хаус

Психология на мъжа – по тениската ще го познаете!