Плащат ли жените за секс?

Защо платените сексуални услуги все още са запазена територия за мъжете и имат ли право жените на средна възраст на необвързващ секс срещу пари?
Франция изживява тиха сексуална революция, която разбива табутата и дава право на жените не само да имат сексуални фантазии, но и да говорят за тях.


На плакатите, разлепени в парижкото метро, се вижда слаба жена на около 50 години в елегантна рокля, полегнала на кожен диван. Косата й е естествена, а гримът й – оскъден. Усмивката й показва, че е доволна. На преден план се вижда мъж, гол до кръста, който вади от джоба си банкноти от по сто евро. Плакатите рекламират Cliente (Клиентка) – все по-популярния филм, който преосмисля клишетата за проституцията и жиголата във Франция. Джудит, клиентката, в чиято роля е Натали Бей – една от най-скъпоплатените актриси в страната – не е емоционална и приповдигната богата жена. Тя е 51-годишна, работеща много, ръководител и режисьор на телевизионен канал за продажби, чиито брак се е разпаднал. И иска добър секс без обвързване, като е готова да плати щедро за него.

Режисьорката на филма, авторка на едноименния роман и сценаристка, 58-годишната Жозиан Баласко, която е и актриса (във филма тя играе сестрата на Джудит), си е поставила две цели: да разчупи дългогодишното табу във Франция и да изпрати положително послание до жените на средна възраст, които са самотни и искат пълноценен секс. „Проституцията е последната сексуална територия, собственост на жените, казва тя в интервю. Мъжете контролират удоволствието и имат право да го купуват. Жените нямат това право. Много от приятелките ми са сами, разведени. Често те не успяват да се съберат с друг мъж и да създадат ново семейство. Затова реших да покажа жената-клиент на мъжките услуги. Тя не е жертва. Тя контролира живота си, чувствата си, сексуалното си удоволствие.”
В България не е тайна за никого, че проституцията в една или друга форма е ежедневие. Всеки ден виждаме млади момичета, хванати под ръка с възрастни, недотам добре изглеждащи мъже…Всеки отдавна е спрял да си задава въпроса дали тя е влюбена в него и дали не е с него заради различни материални облаги…Ясно е!Мъжете си плащат за секс поради редица прични – не могат да се отпуснат с постоянната си партньорка, имат си скрити извратени тайнички, които не могат да приложат върху съпругата; с по-млада любовница се чувстват и те по-млади… и прочие и прочие…Като цяло елементарни причини…Но тук аз няма да обсъждам защо и как мъжете плащат за секс, нито пък смятам да ги осъждам ( поне засега ) .Въпросът е дали жените плащат за това.
ДА!
Макар и да  е по-много деликатен начин има много български жени, които си плащат за да получат удоволствие. И защо не?! В повечето случаи, когато една дама реши да си наеме жиголо, причините са доста емоционални – липса на нежност от страна на постоянния партньор, недотам добро представяне в леглото, грубост в интимните ласки и т.н. И преди да сте побързали да се възмутите, мили читатели, представете си следния случай:
Ана е 40 годишна, добре изглеждаща жена, красива и привлекателна, държи на изрядния си външен вид, НО  съпругът й отдавна е спрял да посещава фитнеса,стегнатата в младините мускулатура е просто далечен спомен на фона на отпуснатото шкембе и отдавна забравените оформени бицепси. Ходи на работа, обсебен от кариерата си и тотално е забравил какво е това кавалерско отношение, ухажване на любимата, подаряване на цветя ( не само по повод) и нежните ласки в леглото. Той се прибира, изляга се на дивана или фотьойла и вместо да заговори нежната си половинка, да направи комплимент или да я накара да се усмихне, започва да се оплаква от изминалия ден, да пита какво има за вечеря и т.н. Ако случаааайййнооо реши да прави секс с жена си – то той е или кратък и егоистичен или прекалено груб. И в двата случая жената не е доволна… Тогава защо тя да не намери сексуално удовлетворение на друго място?!Когато си плати за това, нито ще рискува да получава любовни смс-и посред нощта, нито пък ще се обвърже. Друг е въпроса, че красиви мъжки проститутки в България не се срещат често.
Много са и случаите, когато уважавани бизнес дами залитат в сексуална афера било с личните си шофьори, бил ос телохранителите си или с някой от служителите си…

Да, тъжно е,че романтичната, нежна любов, за която всички жени страстно копнеят отдавна е минало. Може би за този факт нямат вина само мъжете, а и жените, но в студеният, материален и бездушен свят, в който  живеем плащането за секс услуги, отдавна не е само запазена мъжка територия!

Прочети още:

ЗА ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕТО

Алкохолът Не Правел Жените По-Красиви

5 Женски Неща, Които Мъжете Отнеха На Жените

Кога Да Правим Секс Според Астрологичните Часове

Основи На Морала

Най-Накрая Го Напуснах! Какво Да Правим И Какво – Не, След Раздялата?