Новите правила за движение в София…и не само там – Минути за усмивки

За водачи :

1. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви!

2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично!

3. Винаги се оглеждайте наляво и надясно, когато пресичате на червено!

4. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение.Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата!

5. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимството ви.

6. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и клаксонирайте, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението.

7. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях.


За пешеходци:

1. Никога не пресичай на зебра или ако има подлез не го използвай (По възможност пресичай колкото се може по-често Цариградско шосе, а през време на коледните пости пресичай и по автомагистрала Тракия и Хемус).

2. Никога не спирайте пред кола освен ако тя не е полицейска или не лети със 200 километна в час (справка: Вж 1. Пресичане на магистрали)

3.1 [Отнася се за бабички] Никога не се оглеждай докато пресичаш 3.2 [Отнася се за млади] Винаги като пресичаш отдели поне 1 минута да стоиш посредата на пътното платно

4. Първото свободно място в автобуса ще бъде и последно, заемете го светкавично.

5. Контакт с очи с друг пешеходец, чакащ да се качи в автобуса автоматично прави правото ви да слезнезнете пръв невалидно.

6. Винаги когато е възможно пресичайте на червено човече. Ако водачите ви клаксонират ги напсувайте „Ко искаш уа галош“. Ако някой от тях даде газ скочете пред него и го накарайте да набие спирачки и да предизвика верижна катастрофа. Вие сте в правото си да не платите нищо от щетите.

7. Винаги вървете по улицата – така ще накарате шофьорите да се хвърлят в насрещното платно, а там ще се погрижат за тях.

10 признака, че не сте правили секс отдавна

Забавна маймунска математика

Каква маймуна си ти в офиса ? – Минутки за усмивки

Смешни Грешки В Превода – Бисери От Любовни Романи

Любовен калкулатор – Изчислете дали си допадате с любимия човек