Порно-звездите съветват: 10 Начина да подобрим секса

Няма смисъл да отричаме привлекателността на порно-филмите за по-голямата част от мъжете. Искате ли вашата спалня да стане по-привлекателна за любимия, отколкото
телевизионния канал с порно? Тогава трябва да се поучите от изпълнителките в горещите сцени…

1.Повече ентусиазъм от обичайното

В списъка на приоритетите за много от нас редовният секс далеч не е на първо място. Просто защото за него няма краен срок, а в случай, че го пропуснете днес и утре, няма да Ви лишат от месечната Ви премия.

Порно-звездите: Те демонстрират колко много наслада им доставя сексът без предварителна договорка, винаги с радост посрещат мъжкото желание за секс и демонстративно му се наслаждават.

Съвет: Вземете инициативата: събудете го с целувки „под кръста“ или му изпратете смс с еротично послание точно сега! И когато следващия път в главата Ви се появят мисли за секс, просто кажете на останалите свои мисли:“Стоп!“

2.Направете го герой порно-филм

Ясно е, че в другата стая са родителите Ви или децата, в краен случай – съседите са зад стената. Затова по-добре по-тихичко, и по-бързичко – все пак ще ставате рано утре.


Порно-звездите: Що за кино би било това, ако героите на  филма тихо и бързо направят „онова нещо“ на дивана и след това заспят? С всяка истинска порно-звезда всеки мъж би изглеждал като всемогъщ мачо, възбуждащ нейното въображение дори само с факта, че има член и знае как да го използва.

Съвет: Играйте пред „невидима публика“: създайте за това еротичен декор. Запалете много ароматни свещи около леглото. Превърнете тялото си в еротично оръжие – извивайте се страстно, пуснете косата си свободно да пада и я разтърсвайте, докосвайки тялото му. Удължете акта – просто усещайте кога той ще свърши и сменяйте позата. В съзнанието му ще се запечата много „клипове“, от които при желание ще сглобите цял порно-филм. Понякога не е грешка да жертваш собствения си оргазъм заради удоволствието на партньора, за да остане една незабравима страстна нощ.

3.Обичайте самия секс, а не своята роля в него

У вас може би има нещо, което не харесвате. Малки гърди, голямо дупе, кожата, косата…Бла-бла-бла…

Порно-звездите: Порно-актрисите знаят, че мъжете обичат самия секс. В момента, в който са заети с него, мъжете нямат време да анализират малките подробности и несъвършенства, а възприемат това, че пред тях стои истинска жена от плът и кръв, това ги възбужда и радва. Не убивайте радостта им с реплики от рода: „Изгаси лампата!“, „Не, така се притеснявам!“, „Днес не изглеждам добре!“. Мъжът не е дошъл на изложба, а да прави секс с Вас.

Съвет: Пуснете мека,приглушена светлина и вашите несъвършенства ще изчезнат напълно. А проблясъците й ще се плъзгат по телата Ви и Вашето естетическо чувство ще бъде удовлетворено.

4.Дайте му ключа към Вашето удоволствие

Вие презирате мастурбацията, мислейки си, че тя е необходима само на учениците в периода на половото им съзряване и на старите моми? Грешите! Именно тя може да Ви научи да разбирате своето тяло и можете да покажете на мъжа какво точно желаете.

Порно-звездите: Не го карайте да отиде „не знам къде, за да намери не знам какво!“ Той няма нужда от такива отговорности! Порно-звездите винаги харесват това, което правят мъжете. В това се състои и техния талант!

Съвет: Вие имате едно предимство пред порно-актрисите – можете да бъдете искрени. Трябва само малко по-рано или по време на самия полов акт да му прошепнете или да му намекнете…или да му покажете как го правите сама…Той ще намери начин да се включи и успешно да участва във Вашето соло-изпълнение.

5.Озвучете подходящо любовната сцена

Звуците във Вашата спалня са еднообразни? Всъщност имате две-три готови реплики: „О, дааа!“ и „Уааау!“, или даже само шумно дишане и от време на време „ММмм“.

Порно-звездите: Доказано: озвучение без видео в порното – не става и обратно, видео без звук пак не става! Порно-актрисите използват на максимум влиянието си върху звуковите рецептори на мъжете,  подхранвайки самочувствието им с еротични викове и стонове, с което показват колко им е хубаво.


Съвет: Опитайте се да произнесете на глас, това което той прави с Вас, украсявайки репликите с подходящи суперлативи и еротични прилагателни. Питайте го дали иска да направите с него това и онова. Мъжете са със спортен дух по природа, за тях е важно да чуват суперлативи за себе си. Особено чувствителни са към тях в сексуалния им контекст. Възползвайте се от това.

6.Облечете се секси

Вашите почивни дни са разпределени до минутата: сутрин – малък крос, след това – основно почистване и облеклото ви е стара тениска и още по-стар панталон. Колко вълнуващо!

Порно-звездите: Те винаги носят миниатюрни прашки, които се впиват в задните им части. А тревата за плевене може единствено да се отрази в лачените им ботуши над коляното с 12 сантиментров ток и тяхната единствена цел е да легнат върху нея и да правят качествен секс, а не да я плевят.

Съвет: Мъжете са зависими предимно от визуалните си рецептори, така че използвайте това разумно. Той се връща от работа …посрещнете го облечена само…по пухкави розови чехли. Или се гримирайте секси за съвместния Ви обяд в обедната почивка. Изненадите във вашия облик ще го накарат да се почувства специален. Той ще разбере, че мислите за него. Нивото на неговата самооценка ще скочи рязко нагоре, а заедно с това и сексуалният му интерес към Вас.

7.Фантазията е само фантазия

Вие никога не бихте си признали, че си представяте как сте в леглото не с един, а с двама мъже едновременно, дори и да го правите всеки ден? Страхувате се, че за вас ще започнат да мисляк като за прекалено развратена?

Порно-звездите: Те правят неща, които никой от нас не би посмял да направи. Но работата е не само в техните действия, а и в самия им подход. Те не осъждат „покварените и перверзни желания“ на партньора си, а ги посрещат с ентусиазъм. Дори и най-необичайните идеи.

Съвет: Фактът, че твоят любим си фантазира за оргии не означава, че той наистина има желание да участва в такива в реалния живот. Но разговорът за сексуалните Ви фантазии и желания може да бъде един допърнителен афродизиак за вашето сексуално желание.
Постарайте се най-после да преодолеете своята срамежливост – любовта към секса не означава, че Вие сте паднала жена. Това означава, че Вие сте една нормална и пълноценна жена. Разкажете на партньора си колко Ви харесва когато той целува вашата бенка на онова твърде интимно място или страстно го помолете за това по време на сексуалния акт. Такъв вид разговори не само разпалват желанието, но и способстват да се утвърди доверието във връзката Ви.
Опитайте различни игри. Може да си представите все пак, че участвате в оргии – така „гладът“ на фантазията му ще бъде задоволен!

8.Избягвайте еднообразието

Вие знаете какво харесва твоят любим и всеки път правите едно и също нещо отново и отново?

Порно-звездите: Мъжете, с които те снимат всеки път са различни. И ерогенните зони при всеки един от тях се различават. Това учи порно-звездите да търсят постоянно – те са наблюдателни. Те питат мъжете:“А така харесва ли ти?“ Те знаят, тайната на успешния секс не се състои само в това да доведат мъжа до оргазъм, а в това да го изненадат, като му покажат на какви усещания е способен самият той. И не се скъпят да използват своето въображение.

Съвет: Използвайте своето въображение и кажете „НЕ“ на еднообразието и рутината в начина Ви на правене на секс. Всеки път откривайте нещо ново в тялото на мъжа до Вас, обърнете внимание на всяка негова частица от тялото, експериментирайте, използвайте ръцете, краката, косата, езика, зъбите си …Не се страхувайте от неуспех – добрите любовници винаги са способни да удивят партньора си!

9.Бъдете егоист!

Вие сте страшно уморени, нямате време за себе си, от цяла вечност не сте посещавали фитнес-залата, спа и най-голямата Ви мечта е да се наспите.  Искате да отидете на фризьор, за да си направите нова прическа или на йога, но вече сте обещали на стестра си да й помогнете при преместването, а на майка си – да сготвите тържествения обяд за предстоящия празник.

Порно-звездите:
Докато „добрите момичета“ се морят със досадни задължения и обещания, порно актрисите манипулират своят списък с приоритети така, както им е удобно на тях.

Съвет:маникюр, масаж или скъп крем преди лягане – направете нещо, което ще Ви накара да изглеждате и да се чувствате 100% жена, дори да е веднъж в месеца. Ако имате с какво да се похвалите (епилация, нова татуировка или още по-нова рокля), направете го! Бъдете егоисти!

10.Забравете задълженията!

Орален секс от празник на празник или нова поза като награда за добро поведение?

Порно-звездите: Сексуалното желание е присъщо не само на мъжете, то е толкова естествено, както храненето или съня. Порно-актрисите не само даряват наслада на партньора си, но и получават такава. И ако искат нещо в замяна, то е „секс“, „секс“ и пак „секс“, а не нещо друго.

Съвет: Никой не обича да се чувства манипулиран, а неговото сексуално желание да се използва като начин за постигане на някакво надмощие. Ето защо дарявайте своите ласки щедро и единственото, което може да поискате в замяна е да Ви дарят със същите ласки. Ако поставяте условия от рода: „Ще ти направя свирка, но утре искам да изхвърлиш боклука!“, това може да убие желанието на мъжа до вас завинаги.

И ОЩЕ:

Новогодишен Грим – 10 Идеи За Красиви Превъплъщения От 10 Празнични Колекции

9 -те Звезди с най-кошмарно изглеждащи силиконови гърди

Прическите през зима 2009/2010. Модни тенденции и предложения

Маникюрът. Модните тенденции за зима 2009/2010