Еротичен хороскоп за 2009

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Топ 10 Парфюми На Всички Времена

Какво Иска Той – Любов Или Секс?

Изкуството Да Живеем Пълноценно

––––––––––––––––––––––––––––––––

ОВЕН

Спри или мама ще стреля!
Самоуверените и леко безогледни Овни ще имат уникалната възможност да опитат всички изкушения сексуални, та даже и тези, дето все още не са измислени в настоящата 2009-та.

Авантюристите на зодиака биха могли дори да се сдобият с венерическо заболяване от случайна лейди при нощно буйство със силна емоционална натовареност. Инатилите дами от знака са на върха на сексуалната стълбица, а житейската им философия е акцентирана единствено върху желанието да метнат някое курназ момче в постелята. Пък оттам насетне… Маалиии!

ТЕЛЕЦ

Тъмната страна на слънцето!
Телците редуват силни и слаби моменти в секса през цялата година. Преминават цялата гама: от великото презрение към любовния акт до редки моменти ентусиазъм. Надарени от майката Природа с въображение, не по-силно от това на прясно ваксинирана кокошка, трудно биха се наредили сред хардкор свалячите на 2009-та. Компенсират с упорно оране из еротичната нива, веднъж на тримесечието.
Мадамата Телец има радващо финансова година, въпреки световния икономически колапс. В секса обаче трудно може да й се припише обвинението, че е космополитна. Напротив, с ярък локален патриотизъм избира нашенци, стига да са простовати и от вулканично страстния тип: „Ша влезъ с касата и три реда тухли!”

БЛИЗНАЦИ

Да обичаш на инат!
Близнаците мъже целогодишно желаят да претворяват в реала кредото на баба Яга: „Любовта и яйцата са по-добри, когато са пресни.” Кулинарно изкушени, те нежно се канят на всяка гърла, стига да изглежда апетитно и да ухае на кимион. Хиперсексуални, стигат до крайности, които биха втрещили и служителите на Нравствена полиция, привикнали на хардкор изпълнения покрай гледането на записи от специални разузнавателни средства.
Близначките получават куп еротични оферти, но улисани между яхнията, почистващите препарати и последните новости в оперативните програми, категорически анулират възможността да се захващат с тези изморителни, според тях, мероприятия.

РАК

Дълга целувка за лека нощ!
Неприлично сладък, но фрустриран перманентно, Ракът свежда еротичните си фантазии през 2009-та до идеята да срещне в късна доба на горска пътечка малката /все пак – пълнолетна!/ Червена шапчица, да й отправи жарко словесно пожелание за любовен акт, след което просто да се оттегли в сумрака с пълната кошничка. Не за друго – вино съхранява плетената чантичка на девойката, а туй питие на боговете е правилният бутон към нежното рачешко сърце.
Врагът в леглото на жената Рак през идната година не е мъжът, както биха си помислили непосветените. Това е самотата… А както казва компетентно наш висш – но бивш – МВР-шеф и съгражданин, /който, впрочем също е родом под знака на Рака/: „Тишината в спалнята ражда безумия!”…

ЛЪВ

Котка върху горещ ламаринен покрив!
Царят на животните, а по собствено мнение – и Цар на Земята, Вселената и всичко останало, както досега, се изкушава само от личното си величие и собствена уникалност. И през идната година зорлем успява да отлепи взор от огледалото, но ако го стори, току-виж се заиграл с не забелязвана, прималяла от страст женска особа.
Лъвиците – съвсем не по детски – боготворят през 2009-та младите левенти, които приемат като антибиотик – по три пъти дневно в интимна обстановка. И при все тоя благодат, тези маханджийки бленуват за Единствения, който да татуира името им на челото си и от заран до заник да коленичи пред техния олтар.

ДЕВА

Тънка червена линия!
Заети, даже и когато си почиват, работливите на зодиака – мъжете Деви, питаят тайната надежда денонощието да се сдобие с поне 48 часа. Очаквано, и в 2009-та те ще възприемат секса на принципа: „Дай да свършим и тая работа, че да си гледаме работата…”
Зодиакалната Девица в предстоящата година ще е такава не само зодиакално. На всеки, който я поиска, тя ще отговаря с „Не!” – най-добрата, при това безплатна, форма на орална контрацепция. Строгите и педантични труженички в поприщата житейски ще се радват на ватенка топла в зимния ден, както казва поетът, а в горещите нощи ще ги охлажда единствено климатикът.

ВЕЗНИ

… И справедливост за всички!
Милосърден до безобразие, мъжът Везна решава да ощастливява през 2009-та сексуално изпаднали нимфоманки. След това силно съжалява, крие се на тъмно в килера и дълго плаче. Популярен е сред женския пол със славата си на водещ сърцевед и духовен ментор, но не успява някак да се възползва от амплоато си в план пожелателен и еротичен. Това, разбира се, няма да му пречи занапред, щото и без друго пред жежкия /но изморителен/ секс, предпочита топла супа за душата, пухено юрганче и кротко да си хвърля карти Таро.
Дамите Везни съвсем обективно преценяват риска от увеличаване на популацията и не рискуват прекалено със страстните нощи, за да не слушкат след година малки краченца да тропкат из къщи в сини и розови пантофки. Карат я спокойно и се отдават на секс само след трикратно заверена брачна клетва.

СКОРПИОН

Ние не сме ангели!
Силно възхитен от себе си, Скорпионът държи всяка самка да го забелязва сексуално. По таз причина безспир ще реди образни и живописни закани на какви еротични чудеса е способен, има ли вдъхновение. Допустим шанс има да срещне при пътуване в неотоплен северозападен автобус любовта на живота си. Хипотетично също тъй голяма е и възможността да изживее масирани сексуални посегателства от водача на превозното средство, ако необмислено подвикне нещо за майката на шофьора.
Мацките с отровно жило са наясно и в 2009-та, че вятърът в главата никога не е попътен. Затова периодично спират да вършеят на еротичната нива и копнеят да се чувстват все по-нужни. През останалото време се занимават с това, което правят най-добре – секс.

СТРЕЛЕЦ

Запознай се с нашите!
Това, което жените трябва да знаят за Стрелеца през 2009-та, е че обвържат ли се с него, трябва да забравят скоропостижно за закуска в леглото и вечеря на свещи. Просто защото повечето дами си падат по романтиката, мъжът от знака, е, той си пада по машините. В секса Стрелците донейде напомнят на Супермен – убедени са, че безотказно трябва да се отзовават на изпаднала в беда дама и да я спасяват, без самата тя да подозира нуждата да бъде полово спасявана.
За момичетата Стрелец прогнозите сочат атрактивни запознанства, и не както досега – само за по една нощ. Но капризите им пак край нямат – все букети ще чакат да получат, серенади на лунна светлина да им организират, пръстени с диаманти да им връчат, а това би изморило с времето дори жертвоготовно и жизнерадостно пионерче.

КОЗИРОГ

Знам какво направи миналото лято!
В интимните си отношения през 2009-та Козирозите слагат ред, раздават номерца и образуват опашка: първата любовница, втората, интимната партньорка, духовната приятелка. Програма натегната, ала обяснима… Сексът за тях е като въздухът за други: има секс – няма проблем, няма секс – че то това живот ли е?!
Козирожките ще правят през годината такива сексуални изпълнения, че ще заслужат френетични аплодисменти. В замяна изискват толкова полови усилия от силния пол, че покрай тези диви страсти последният ще напълно ще забрави, бил ли е някога пауър.

ВОДОЛЕЙ

Реката на тайните!
Водолеите мъже лелеят за годината, която се задава, мечти за страстни нощи, Валпургиеви нощи, Нощта на Вси Светии и нощта на изборите. И ще ги имат, та дори и в излишък. Целогодишно дългобедри и едрогърди изкуствени блондинки ще ги прелъстяват, предлагайки им убедителен секс, подлютена пица и изстудена бира. Егати късметлиите!
Нежните представителки на зодията ще се упражняват през 2009-та да усъвършенстват в леглото изпълнението на живи картини и исторически възстановки в стил „Падането на Бастилията” и „Опълченците на Шипка”. Ако „Оскарите” се раздаваха за сексуален артистизъм, те вече щяха да са сред номинираните.

РИБИ

Денят, в който Земята спря!
Набедени за психолозите на зодиака, мъжете Риби всъщност са тези, които имат нужда понякога от личен психоаналитик. В секса обаче са експериментатори и през 2009-та успяват да реализират всичките си сексуални щения. На тепсия съдбата ще им поднесе еротични изненади, които някои мъже от по-кутсузлийските знаци чакат до гроб.
Жените Риби определено харесват мускулестите мъже. Блестящи импровизаторки в леглото, те с сблъскват с феноменалния дефицит на фантазия у партньорите си, които притежават само бицепс, трицепс и квадрицепс. Затова им е изключително трудно да обяснят на релефно оформените мъжаги какво точно се има предвид под тантричен секс.

Съблазни го завинаги! Прочети как да го направиш ТУК