Мъжът Козирог – Еротичен Хороскоп

Мъжът КОЗИРОГ

Когато кажете “Лека нощ” и започнете да затваряте вратата, кракът му ще ви попречи. За него “не” не е отговор. Поражението не е причина да напуска полесражението. Той ще опитва отново и отново, докато изтощи вашата съпротива. Разбира се, понякога има случаи, когато “не”-то звучи като “да” или поне като “може би”. Защо трябва да се казва “не”?

Козирогът е знакът на козела и той притежава същия афинитет към правенето на любов като това четириного животно. Любовта за него е толкова необходима, колкото храната и съня.

Може би започвате да подозирате по време на първата си среща, че това е един земен, с животински желания за сексуален живот мъж – типът, който очаква жената да се съобразява с неговите желания. Той вярва, че вътре във всяка добродетелна жена се крие секс-спортистка, която се опитва да излезе навън. Отдава по-голямо значение на сексуалния акт, отколкото на жената. Вие можете да се обзаложите, че мъжът козирог представляват значителна част от мъжете – свине. Те не са толкова жестоки като скорпиона, но силната им сексуалност ги прави безскрупулни. С готовност се възползват от неопитните и наивните, но обикновено ги привличат партньорки, които са много по-млади от тях.

Те са страстни, много чувствени и мразят да им бъде отказвано каквото и да било. Не биха се примирили с никакво колебание от страна на жената. Мразят да си губят времето, въпреки всичко един козирог би ви разбрал, ако имате добре обосновани възражения да отидете с него в леглото. Той може да бъде търпелив. Едно честно обяснение за това как се чувствате вие ще бъде достатъчно. Не се опитвайте да играете пиески. Той не само че няма да ги хареса, а ще презре истината.

Основното, от което се нуждае, е да бъде сигурен, че го харесвате. Изисква много, защото иска да му се подчините, да му отдадете дължимото на неговото “аз”. Дайте му да разбере колко много ви харесва неговата компания, той ще се привърже към вас за толкова време, за колкото го искате. Верен е и не може да разбере защо толкова много мъже обичат да изневеряват. Ако имате една добра жена, защо са ви необходими повече? Козирогът е доволен да бъде само ваш. Той предпочита да си стои вкъщи, отколкото да ходи по празненства и събирания.

Това не значи, че вашият домашен живот ще бъде скучен. Сексуалният козирог никога не може да бъде задоволен в спалнята – колкото по-възрастен става, толкова е по-добър. Интересът му към физическата страна на любовта никога не секва. Когато другите мъже се оттеглят в люлеещи се столове, възрастният козирог, или може би да го нарека “стария козел” все още се опитва да заведе жената в спалнята. Техниката му само се е усъвършенствала с годините. Въпреки, че се нуждае от сексуално партньорство, което да го задоволява, само това не е достатъчно. Една жена трябва да му допада и в други области. Той очаква от вас да бъдете добра домакиня, другарка в работата и верен приятел. Необходимо му е да чувства, че вие двамата сте съединени от романтична съдба, но той не би умрял, ако не притежава всичко това. Един път един мъж козирог ми каза: “Ако очаквате от него, вие можете да бъдете напълно щастлив!” Той добре се ориентира с парите. Внимателен, признателен, пресметлив и безкомпромисен е. Винаги ще ви даде това, което смята, че е длъжен да даде; когато желанията ви са в конфликт с неговите, не търсете разумен компромис. Даже ако се наложи да се пазари, той ще постигне своето, никога не знаете какво точно мисли. Успява да скрие своите мисли зад една тъжна самовглъбена маска. Има нещо, в което можете да бъдете сигурни – дълбоко под неговата суха повърхност горят тайни огньове.

Неговото напредване към целта прилича на поток от лава. Той твърдо вярва в своите цели, знае, че всички таланти в тоя свят са безполезни, ако не си способен да работиш. Това е разковничето към успеха в любовта или в работата.

Роден ръководител, обикновено се изкачва до върха на властта, която е избрал. Той е практичен, решителен и амбициозен. Тези, които са му помогнали, винаги ще получат неговата благодарност и реванш. В случай на неблагополучие е гъвкав, жилави издръжлив и винаги успява да го превъзмогне.

Вярно е, че мъжете козирог обикновено се женят по сметка, а не по други причини. Техните практични натури не виждат причина любовта да не може да следва собствените им интереси. Да правиш любов в колиба едва ли е по-романтично от това да я правиш в скъп будоар. Нито пък липсата на храна води до увеличаване на сексуалния апетит. В основата си обаче, той е чувствен. Домогва се до висините на любовта чрез физическата страст. В едно емоционално приятелство иска повече и дава толкова по-малко, колкото е възможно. Не би изневерил на себе си, за да доставя удоволствие или да бъде чаровен. Дотолкова, доколкото се отнася до него, най-безполезният начин да постигне успех в любовта е да бъде симпатичен.

С тяхното отношение към жените и с умението им да боравят с пари, никак не е чудно, че много мъже козирог стават търговски посредници, разпространители на порноиздания и съдържатели на такива магазинчета.

Неговият сексуален живот

Сексът събужда у него най-доброто, което може да предложи. Той вярва и ще ви убеди, че човек може да разбере какво е любовта, само ако той или тя разбират физическата страст. Планира своята сексуална активност по същия начин, по който планира вътрешния си живот. В любовта, както и във всичко останало не е импулсивен. При него всичко е схематично и планирано.

Той предпочита жената да знае какво му харесва, да не го принуждава да се домогва до нея и да не го подтиква твърде много. В крайна сметка вие можете да построите мост само на една страна. Жената трябва да научи малките възбуждащи го трикове и да му организира сюрпризи, които ще му доставят удоволствие. И винаги, когато я пожелае, той очаква тя да бъде готова, желаеща и ентусиазирана. Горд е със своите сексуални възможности и със способността си да задоволи една жена, без да прави каквото и да било усилие. Има издръжливостта на маратонец. Може да издържи до края, докато вие завършите. между козирозите можете да намерите мъже, които стигат до състояние на оргазъм, оттеглят се, позволяват на жената да действа силно и след това продължават, докато тя е готова да крещи. Сексът е ритуал, проява на страсти и напрежение, които той упражнява по правилен начин. Ако една жена се опита да го прекъсне и да промени позата, това не би го разтревожило. Тя може да отиде в банята, а той продължава да задържа своята готовност, докато тя се върне.

Правенето на любов трябва да става според него в комфорт, на добре застлано легло или дебела меча кожа пред камината. И то трябва да бъде придружено с приглушени светлини, лека музика и редки напитки. Не му казвайте какво да прави и как да го прави, отпуснете се. Той ще бъде горд да ви задоволи. Усеща какво ви харесва и ще се постарае да ви достави удоволствие. Дойте му да разбере, че го харесвате като сексуален партньор. Това ще го окуражи и ще го направи още по-добър. Една подходяща техника за него е сексуалният танц: бавен стриптийз, докато танцувате заедно, чувствените движения го възпламеняват, когато и двамата сте съблечени, може да ви занесе в леглото или да ви вземе докато танцувате и да продължи в бавния ритъм. Ако сте много по-ниска от него, може да ви повдигне на ръце с краката ви около кръста му и ръцете около шията и нека музиката свири. Той е способен да разкъса дрехите ви и да ви нарани. Колкото повече усили правите да го избягвате, толкова повече той се стимулира. На някои жени това им харесва. За някои козирози е характерна твърде тясната връзка между сексуалните емоции и жестокостта. Понякога едно младо, невинно изглеждащо момиче може да го накара да мастурбира. Тези навици могат да продължат и когато козирогът стане доста възрастен. През многото години, в които съм изучавал козирозите, аз съм намирал различни сексуални вариации при тях. Най-любимият начин е така нареченият пенис-пръстен – прави се от кожа или фина корда, на която е поставена златна пружина. Веднъж достигнал до ерекция, той поставя пръстена в основата на пениса си и това му дава възможност да поддържа ерекцията си дълго време. Козирозите са склонни към перверзия и садизъм. Ключът за разбирането на козирога е да възприемете: той е толкова погълнат от себе си, че това изключва истинското съобразяване със сексуалния партньор. Ако срещне съпротива, прибягва към насилие.

Първи стъпки

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни. Можете да ги намерите във вашия курс, университета или покрай рафтовете на някоя библиотека. Тъй като добре си вършат работата, обикновено ги ангажират в различни мероприятия. Най-добрият начин да се приближите до тях е, ако работите за някое общо дело. Те обаче знаят разликата между искрения комплимент и подмазването. Не им пишете твърде цветисти писма и не им правете твърде страстни признания в любов. Козирозите се интересуват от изкуствата и театъра и ги привличат интелектуалците. Можете да обсъждате книги, картини, музика, политика, но е добре, ако можете да кажете нещо интересно. Никога не предавайте като свое собствено мнение или отношение, което не е ваше. Козирогът бързо открива ролята на учител. Винаги можете да признаете своето невежество пред него и да му позволите да ви обучава. При обществено събиране родените под този знак обикновено са в основата му. Може би не е най-интересната личност, която някога сте познавали, остроумието му не е блестящо, той се разкрива най-вече, когато разисквате върху сериозни проблеми – световните новини или финансите. Винаги е в течение на това, което става и очаква от вас същото. Ако е така, вие няма да имате никакви тревоги, за да привлечете вниманието му и да събудите неговия интерес. Те знаят цената на парите и опитват да колекционират неща, които имат крайна стойност. Можете да й доставите един скъп пръстен с диамант, но тя би била щастлива да получи много по-евтин, но хубав античен пръстен, чиято стойност с времето ще расте. Мъжът козирог ще бъде благодарен, ако му подарите рядка книга или оригинална картина, особено ако е от обещаващ художник. Една забележка: козирозите са привързани към семействата си. Ако се опитате да я впечатлите с билети за премиера, вместо това вземете три билета за по-късна дата и поканете майка й. Това ще бъде голям плюс за вас. Те обичат да бъдат глезени. Мястото, което ще подберете за любовната среща, трябва да изглежда елегантно, мебелирано и луксозно, даже и ако не е. Козирозите не обичат евтините неща. За тях е добре всичко да бъде първокласно.

Ерогенни зони

Мъжете козирози обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. Това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда, ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И мъжете, и жените козирог реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. В моя опит като консултант аз съм открил известен процент козирози, при които мишницата е също място за сексуално удоволствие.

Сбогуване

Когато козирогът е получил достатъчно, той или тя ще си отидат без викове, скандали или физическо изстъпление. Козирогът просто си тръгва. Не е трудно да доведете до това. Шегувайте се с тяхната неспособност да блестят, на нея й кажете, че мозъкът й е бавен и не реагира, а него можете да попитате дали способността му да е отегчителен е наследствен. Те не могат да понасят да бъдат обект на шеги и подигравки. Обичат шегите, но не когато са за тяхна сметка. Шегите с работата им са анатема, същото се отнася и за “гадните” вицове. Критикувайте ги до безкрайност. Те не понасят никакъв вид критика. Жените козирог безкрайно обичат и уважават своите семейства. Ако обидите майка й, подиграете се с баща й или с по-малкия й брат, разривът е неминуем. Харчете пари на разсипия. Разигравайте сцени на ревност. Козирозите се противопоставят на всяка демонстрация на чувство за собственост, която наранява личната им свобода.

Откажете се да следвате каквато и да било програма или ред. Яжте само когато сте гладен, спете само когато сте уморен и правете любов само когато чувствата ви подскажат това. Опитайте се да ги завъртите във вихъра на обществото. Те се чувстват нещастни даже и в най-добрата обществена среда. Пийте без мярка. Ето че вашият козирог се отскубва и вие никога няма да го видите отново.